Propune ideea ta!
Termeni și condiții
Autorul trebuie să fie cetățean al satului Budești sau o persoană cu reședința permanentă în Budești, cu vârsta de peste 14 ani.
Autorul trebuie să se asigure că propunerea sa este susținută de doi garanți. Garantul propunerii trebuie să fie un rezident de Budești peste 18 ani.
Elaboratorii sunt actori cheie în proces. Este de dorit ca aceștia să coopereze activ atât cu oficialii, cât și cu publicul. În cadrul audierilor publice, redactorii înșiși își vor prezenta ideile și soluțiile propuse publicului.
Proiectul trebuie implementat pe teritoriul satului Budești. Locurile și clădirile care vor fi implicate în proiectul dvs. ar trebui să fie de preferință deținute de localitate. Iată o hartă a satului care arată clădirile și terenurile deținute de oraș.
Nu există nicio restricție cu privire la zona care urmează să fie acoperită de proiectele de propuneri. În special, sunt adecvate idei de îmbunătățiri sau de instalare de caracteristici în domeniul public, îmbunătățiri ale domeniului public, îmbunătățiri ale mediului, întâlniri de cartier, educație, activități de agrement etc. Singurul lucru pe care trebuie să-l îndeplinească un proiect de propunere în acest domeniu este că trebuie să beneficieze orașul și cetățenii săi.
Propunerile de proiecte trebuie încadrate într-una din următoarele domenii:
- Mobilitate urbană (mobilitate, accesibilitate și siguranța circulației, piste pentru bicicliști, semafoare inteligente etc.);
- Infrastructura socială (proiecte destinate păturilor sociale defavorizate, crearea instrumentelor de lucru pentru socializarea si integrarea în viața comunității a copiilor cu dizabilități etc.);
- Cultură (street art, valorificarea patrimoniului cultural din localitate etc.);
- Alei, trotuare și zone pietonale;
- Amenajarea și reabilitarea spațiilor verzi;
- Amenajare spații publice (mobilier urban etc.);
- Locuri și terenuri de joacă pentru copii;
- Educație, tineret, sport (terenuri sportive în cartiere etc.)
- Smart City (aplicații IT pentru servicii publice, energie regenerabilă, etc.)
Implementarea proiectului dumneavoastră nu trebuie să depășească bugetul financiar dat. Costurile totale estimate pentru implementarea propunerii nu trebuie să depășească 8.000 € inclusiv TVA, iar costurile anuale de funcționare nu trebuie să depășească 10 % din prețul de achiziție. Vă rugăm să rețineți că pentru unele proiecte de construcție este necesară pregătirea documentației de proiect. Costul acestuia este inclus și în costurile necesare implementării.
Proiectul trebuie să includă documente/informații justificative pentru a evalua fezabilitatea propunerii. Schița trebuie să fie scrisă clar și să conțină toate câmpurile obligatorii ale formularului. Aceasta trebuie să includă o estimare aproximativă a costului implementării și locația exactă și cerințele spațiale pentru implementare, eventual documentație foto a stării existente și dovezi grafice (desene, vizualizări, tipuri de elemente propuse etc.) sunt adecvate (nu sunt obligatorii). ). Cu cât furnizați mai multe informații, cu atât putem evalua mai bine fezabilitatea proiectului dumneavoastră.
Costul financiar al unei propuneri trebuie să fie de maximum 8 000 EUR
Proiectul trebuie să poată fi implementat în termen de 6 luni.
Termenul limită pentru depunerea proiectelor este 30 august 2023.
Trimite-ți o propunere!
Alegeți una dintre cele trei metode de trimitere.
Trimitere online
cea mai comodă și rapidă metodă de administrare
Trimitere prin e-mail
la următoarea adresă de e-mail: primaria.ial@gmail.com
Depunerea fizică la Primărie
depuneți propunerea la sediul Primăriei orașului dvs