TEREN DE JOACĂ PE STR. BALȚATA

Pe strada Balțata locuiesc 44 familii, o stradă mai sus, „Cireșele”, încă 41 și str. Tamara Cioban are 12 familii. Sunt minim în jur de 95 familii care au nevoie de un teren de joacă în regiune. Din inițiativă proprie am pregătit deja un teren pe str Balțata, împreună cu mai multe familii am reușit să plantăm niște copaci, să instalăm o nisipieră și să facem un leagăn cu 2 scaune pentru copii. Aceste acțiuni au pus baza unui teren de joacă dar ne dorim mult mai mult pentru copiii noștri. Ar fi bine să fie și un topogan, un carusel, un balansuar, o masă cu scaune și 3 bănci pe care să stăm așezați, 3 urne, dale de cauciuc.
2023
Share:

Regiunea pe care am amenajat-o și de care avem grijă să o păstrăm curată cu iarba tăiată, copacii să aibă apă la timp, are dimensiunea mai mult de 15 ari. Spațiu este deajuns pentru a forma un teren de joacă.

Pentru a înțelege de ce sumă este nevoie și ce elemente de joacă ne dorim am contactat compania „PlayPark”, care ne-a oferit un deviz de cheltuieli pentru elementele de joacă selectate. Ne-am dori să fie un complex de joacă cu două topogane potrivite pentru copiii de la 3 ani în sus. La capătul fiecărui topogan să fie instalate plăci de cauciuc pentru siguranța copiilor. Un balansoar cu scoaun ce are spătar ar fi încă o atracție pentru cei micuți iar un complex sportiv „Workout” ar fi potrivit și pentru copii și pentru maturi. Băncile și coșurile de gunoi ar fi o necesitate pentru că fiecare din vizitatori la un moment dat ar dori să stea așezat sau să arunce ceva la coșul de gunoi.

Terenul vrem să-l păstrăm acoperit cu iarbă, să creăm un gazon dens și plăcut la atingere de parcă ar fi un covor moale și pufos.

Iluminarea parcului și supravegherea video lafel este o necesitate dar la acest capitol nu am știut cum să facem niște calcule. Sperăm că Administrația Publică Locală ne va ajuta la acest subiect.

Copiii se vor bucura mult dacă vor avea unde să se joace. Ne dorim un teren de joacă colorat, interesant nu doar pentru copii dar și pentru părinții și buneii lor. Acest spațiu de joacă va fi încă pentru multe alte generații.

 

Costul estimat

160450 MDL
Pozn.: Total spre achitare 160450 lei 1 Complex de joaca ECO-02 – 77800 lei 2 Plăci din cauciuc 30mm –1100 lei/m² (550 lei/unitate) 3 Banca Bk-03 Metal / Lemn – 17400 lei (5800lei/unitate) 3 Сoș de gunoi PP-101 – 8700lei (2900 lei/unitate) Complex sportiv WORKOUT C-048 – 36200 lei 1 Balansoar cu spătar THT-02 – 6580 lei Total preț pentru echipamente 147780 lei Servicii livrare și instalare echipamente 22167 lei Reducere 9497 lei Suma totală -160450 lei

Locație

Str. Balțata, pe șes lângă fântâna publică

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Alte propuneri