Veceu public în parcul central

Proiectul „Veceu public în parcul central” este important și util pentru că este ceva necesar și de care vor beneficia toți locuitorii Budeștiului. Propun un veceu cu 2 cabine și un lavuar. O cabină cu scaun veceu și bară ajutătoare și alta cu vas de veceu fără a te așeza, ambele cu posibilitatea de a curăța prin tragerea apei. La momentul actual există un veceu „țărănesc” care reprezintă doar o cabină cu o gaură în podea. Acest veceu are un miros urât, stringent și nu toți îndrăznesc să intre acolo.
2023
Share:

Proiectul „Veceu public în parcul central” presupune o construcție modulară cu trei încăperi (2 cabine și holul cu lavuar). O cabină cu scaun veceu și bară ajutătoare pentru persoane în scaun cu rotile sau cu dificultate locomotorie și alta cu vas de veceu fără a te așeza, ambele cu posibilitatea de a curăța prin tragerea apei. În hol să fie lavuar ca oamenii să-și poată spăla mâinile nu doar ieșind de la veceu dar și pentru o simplă necesitate de a avea mâinile curate.  Veceul va avea dimensiunile 250 cm x 300 cm, realizat din panouri termoizolatoare de tip Sandwich, carcas metalic, trei uși fără prag și trei geamuri, podea termoizolată cu finisare în teracotă și iluminare led. Propun să fie pe teritoriul parcului central lângă veceul actual.

Costul acestui proiect a fost calculat de către compania Premiumbox (premiumbox.md) și este de 5200 EURO cu TVA inclus. Termen de realizare 60-80 zile.

Costul estimat

104000 MDL
Pozn.: 5200 EURO cu TVA inclus

Locație

Pe teritoriul parcului central lângă veceul actual

5 Comments

 • Necesitate stringenta. Vii cu copii la joaca si in afara de un « dupa » copac, nu il ai unde duce.

  Reply
  • Parcul central din Comuna Budești este foarte populat, îndeosebi de copii și este necesar un WC public. Multe mămici doar ajung cu copii în parc și ei deja doresc la WC. Este foarte necesar acest proiect.

   Reply
 • Acest proiect e foarte bine venit și necesar, tuturor cetățenilor îndeosebi copiilor ce frecventează parcul. De multe ori copiilor le este frica sa meargă la veceu țărănesc, din cauza mirosului neplăcut și altor factori. Speram sa putem beneficia de astfel de veceu public în parcul central.

  Reply
 • Susținem cu toată familia acest proiect! Chiar este o necesitate pentru consăteni!

  Reply
 • Este o necesitate un WC public, îndeosebi pentru copii, când sunt la terenul de joaca …susțin acest proiect…

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *