Implică-te, decide și schimbă comunitatea ta prin bugetare participativă!

Despre bugetarea participativă în Ialoveni

 Proiectul „Bugetare mai transparentă și incluzivă în Moldova: implicarea cetățenilor activi și a tinerilor din trei municipii în formarea bugetării și transferul de experiență în alte municipii din Moldova” se implementează în orașul Ialoveni. Bugetarea participativă permite cetățenilor să se implice în procesul de decizie asupra dezvoltării comunității lor. Primăria pune deoparte o parte din bugetul anual și oamenii prezintă idei despre cum să folosească acești bani pentru îmbunătățirea orașului în anul următor.

Calendarul bugetării participative în Ialoveni

Primăria alocă o parte din buget

2023

Depunerea proiectelor

Mai-August 2023

Analiza proiectelor

Iunie - Septembrie 2023

Cetățenii discută proiectele

Iunie-Octombrie 2023

Votarea

27 noiembrie - 18 decembrie 2023

Implementarea proiectului

Ianuarie- Iunie 2024

Anunțați vecinii dvs. despre această pagină

Share via e-mail
Share via Facebook
Telegram

Alte propuneri și proiecte implementate

Noutăți

Rezultatele alegerilor

Primăria orașului Ialoveni a anunțat rezultatele proiectului de bugetare participativă, proiect inițiat în a doua ediție cu sprijinul IDIS „Viitorul”. Procedura de vot  în cadrul

Vezi mai multe »

Alăturați-vă!

Proiectul „Bugetare mai transparentă și incluzivă în Moldova: implicarea cetățenilor activi și a tinerilor din trei municipii în formarea bugetării și transferul de experiență în alte municipii Moldova” este implementat de Agora Central Europe, IDIS „Viitorul”, Primăriile orașelor Strășeni și Ialoveni și Primăria satului Budești, cu susținerea financiară a Ministerului Afacerilor Externe al Republicii Cehe în cadrul programului „Transition Promotion”.