„Relax n,chill ”

Proiectul propune crearea unui spațiu relaxant și reconformant pentru comunitate, oferind oportunități de odihnă și relaxare într-un mediu prietenos și funcțional. Amenajarea acestui spațiu va include următoarele elemente: 1.Bănci și scaune: vor fi amplasate bănci și scaune pentru a oferi vizitatorilor oportunitatea de a se odihni, de a se relaxa și de a socializa într-un cadru plăcut. 2.Încărcarea telefoanelor: vor fi instalate stații pentru telefoanele mobile, penrtu a permite încărcarea telefoanelor mobile. 3.Umbrele: ele vor asigura confortul în timpul zilelor însorite. 4.Foișoare și mese: spațiul va include foișoare și mese pentru a oferi un loc plăcut pentru socializare, servirea unei gustări în pauză, pentru organizarea unor activități în grup, socializare. Prin acest proiect se urmărește crearea unui loc funcțional, unde toți să se bucure de momente de relaxare.
2023
Share:

Scopul proiectului „Relax n,chill” este de a crea un spațiu relaxant și reconfortant pentru tineri și comunitate. Prin amenajarea acestui spațiu, se dorește să se ofere oportunități de odihnă, relaxare și socialăzare într-un mediu plăcut.

1. Bănci și scaune:

  • Vor fi instalate bănci și scaune ergonomice care să ofere suport și confort.
  • Acestea vor fi amplasate sub umbrele, pentru a crea o atmosferă prietenoasă și relaxantă.

2.Încărcarea telefoanelor:

  • Se vor amplasa stații de încărcare pentru telefoane mobile,prevăzute cu porturi USB sau prize,pentu încărcarea dispozitivelor.
  • Această facilitate modernă va permite tuturor utilizatorilor să petreacă cât mai mult timp ăn aer liber și sa se bucure de servicii utile.

3.Umbrele:

  • Se vor instala umbrele sau structuri de protecție împotriva razelor solare.
  1. Foișoare și mese:
  • Spațiul va include foișoare, mese, scaune, pentru a da posibilitatea de a se relaxa.

Acest proiect va contribui la promovarea unui stil de viață echilibrat și sănătos, oferind un mediu prietenos cu natura, care să încurajeze oamenii să se bucure de beneficiile unei vieți active și să petreacă timp de calitate în mijlocul comunității.

Costul estimat

60000 MDL
Pozn.: Foișor-14800 lei Masă cu umbrelă-4x 3900 lei Scaune de lemn -2x 4000 lei Stație de încărcare a telefoanelor mobile-1575 lei buc Costul total cu lucrări de instalare :60000 lei

Locația

or. Ialoveni ,str .Basarabia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Alte propuneri