„Strada Luminilor LED: Ghidaj creativ pentru călătorie sigură”

Proiectul „ Strada Luminilor LED: Ghidaj creativ pentru călătorie sigură ”vizează îmbunătățirea infrastructurii pentru a satisface nevoile moderne ale comunității. Planul proiectului cuprinde următoarele elemente: 1.Analiză și planificare: evaluarea nevoilor de iluminare pe străzi și identificarea indicatorilor cheie pentru instalarea luminii LED. 2.Definirea culorilor și a modelelor luminoase potrivite pentru a se integra în arhitectura orașului. 3. Alegerea tehnologiei LED: selectarea tipurilor de LED-uri care oferă durabilitate, economie de energie și compatibilitate cu mediul urban. 4. Design și implementare. 5. Instalarea indicatorilor LED pe străzile selectate în conformitate cu regulamentele și siguranța colectivității. 6. Programare și control: crearea unui sistem de control care permite adaptarea iluminării LED la condițiile de zi și de noapte. 7. Monitorizare și mentenanță.
2023
Share:

Proiectul are ca scop revitalizarea estetică și funcțională a străzilor din orașul Ialoveni , și a crea o experiență urbană captivantă prin iluminare creativă.

Proiectul urmărește să ofere o nouă dimensiune de interacțiune în oraș și să inspire comunitatea să se implice activ în dezvoltarea urbană durabilă.

  1. Analiza urbană și identificarea zonelor.
  2. Design și conceptualizare: dezvoltăm conceptul estetic (culori).
  3. Alegerea tehnologiei LED: selectăm LDU-uri de calitate înaltă.
  4. Instalare și implementare: plasarea în locuri strategice.
  5. Programare și control.
  6. Monitorizare și întreținere- implementare unui sistem de monitorizare pentru a urmări funcționarea indicatorilor LED și pentru a interveni rapid în cazul defecțiunilor.

Proiectul va fi realizat cu sprijinul unei echipe de specialiști , care vor asigura calitatea și durabilitatea materialelor și a instalațiilor.

Beneficii:

-siguranță rutieră;

-experiență urbană unică;

-implicare comunitare;

-eficiență energetică;

-identitate urbană;

Prin transformarea străzilor cu indicatori creativi LED, proiectul dat va aduce un plus de valoare comunității, va crea un mediu urban mai sigur și mai atrăgător și va reprezenta  un model de dezvoltare durabilă și creativ pentru alte orașe și localități.

Costul estimat

300000 MDL
Pozn.: Becuri led-750 lei/bucata Conectori-100 lei /bucata Invertor 12 kw- 40000 lei Cabluri- 20 lei metru Camere de supravegere-5000 lei bucata Buget total-1500 EUR

Locația

Orașul Ialoveni

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *