„O inovație pentru societate”

Amenajarea spațiului din fața Oficiului Poștal al or.Ialoveni. Această idee de proiect prevede amenajarea unui spațiu de anfiteatru, unde tinerii ar putea pune în derulare filme, și unde ar putea fi invitații tinerii, copii, persoanele de diferite generații să vizioneze filme, dar și un mod de comunicare.
2023
Share:

Amenajarea spațiului din fața Oficiului Poștal al or.Ialoveni. Acs+eastă idee de proiect prevede amenajarea unui spațiu de anfiteatru, unde tinerii ar putea pune în derulare filme, și unde ar putea fi invitații tinerii, copii, persoanele de diferite generații să vizioneze fime, dar și un mod de comunicare.

Ne propunem ca acest spațiu să fie pavate alee, să fie plasate bănci, căt și spațiu unda ar fi posibil de plasat fotolii gonflabile, pentru vizionarea de fime. Ne dorim să fie amenajat un suport pentru a pune un ecran mare, unde poate fi vizionate filme, pentru interes de vîrstă. Totodată ne propunem ca clădirea oficiului postal, pentru ai da un suflu noi să fie pictată cu pictură murală.

Costul estimat

278000.00 MDL
Pozn.: Renovarea parcului și dotarea cu cele necesate: 210 000,00 lei Pictura pe clădire: 68 000,00 lei Bugetul total al propunerii: 278 000,00 lei

Locația

Scuarul oficiului poștal or.Ialoveni

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Alte propuneri