„SchoolCruise”

Proiectul „SchoolCruise” este o inițiativă ce vizează îmbunătățirea experienței de transport a elevilor /copiilor către școală/grădiniță. Astfel, se va promova o atitudine pozitivă față de școală/grădiniță și se va contribui la o experiență mai plăcută și mai eficientă pentru copii.
2023
Share:

Scopul acestui proiect este de a îmbunătăți experiența de transport a copiilor către școală/grădiniță, transformând călătoria într-o experiență plăcută  și educațională. Proiectul va oferi copiilor o modalitate sigură  și confortabilă de a ajunge la destinație.

Detaliile proiectului:

  1. Transport modern și confortabil: mijlocul de transport va fi dotat cu scaune moi și spațiu pentru ghiozdane, aer condiționat.
  2. Siguranță și supraveghere: vor fi angajați conducători calificați și responsabili.
  3. Itinerarii optimizate: rutele vor fi planificate eficient pentru a minimiza timpul petrecut în trafic.

Prin implementarea acestui proiect se urmărește să se creeze un mediu de transport inovator și educativ pentru copii, care va spori calitatea experienței școlare pentru toți beneficiarii implicați. Totodată acest proiect va oferi o soluție sigură  pentru transportul copiilor, contribuind la creșterea accesibilității la educație și promovând mobilitatea durabilă în comunitate.

Costul estimat

540000 MDL

Locația

Orașul Ialoveni

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *