„Regenerarea spațiului verde”

Având în vedere că în orașul Ialoveni sunt puține spații verzi amenajate, ne dorim ca parcul Central ,,Sfatul Țării ”, să fie reabilitat cu o bibliotecă în aer liber, să fie creat un mini teren pentru sport, dotat cu diferite aparate pentru antrenament fizic, care să fie puse sub supravegere video. Totodată menționăm că ne dorim și o rețea disponibilă de wifi în parc. Reparația havuzului și iluminarea lui ar da un aspect nou orașului.
2023
Share:

Biblioteca amenajată, unde s-ar putea aduce, cărți pentru diferite vârste și organizarea orelor de lectură, ar spori comunicare dintre diferite vârste. Comunicarea și mai ales a persoanelor de vîrsta a treia este lipsă, ceea ce ne-am dori să le dăm suflu nou de viață și o motivație de a participa la activismul civic. Totodată ne propunem reamenajarea terenului cu aparate de forță, dar și punerea lui sub supravegere, fapt care ne-ar permite protecția lui. Dotarea parcului cu rețea de wifi ar aduce mai mulți tineri și chiar ne propunem și organizarea de activități interactive.

Reparația havuzului, dotarea lui cu lumini este o metodă de modernizare și de crearea a unei noi imagini pentru orașul nostru.

Costul estimat

177500 MDL
Pozn.: Biblioteca: 11 500,00 lei Aparate de forță: 56 000,00 lei Renovarea havuzului: 110 000,00 lei Bugetul total al propunerii 117 500,00 lei

Locația

Parcul “Sfatul Țării” or. Ialoveni

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *